”Åre Flyg- och Motordagar tillför Åre besöksnäring en ny dimension”

För tredje året arrangeras flyg- och motordagarna av Martin Sahlberg och Kent Andersson med hjälp i genomförandet av Kall Auto Lodge, Norrmontage, Åre Molanda Flygförening och AL produktioner.

Huvudattraktionerna i år är Daniel Ryfa som är europamästare i konstflygning, Europamästaren i modellflyg samt Fredrik ”Frog” Berggren med sin motorcykeluppvisning.

Utöver detta finns det många andra uppvisningar och prova-på aktiviteter för både vuxna och barn. Vi har utställare från motorvärlden som ställer ut delar av sina fordonssortiment. Ett antal ideella föreningar visar upp sina verksamheter .

Bland annat de hypermoderna elbilarna Volvo C30 electric och Opel Ampera finns för provkörning på Molanda Race way.

Nyhet för i år är att på lördagskvällen kommer det vara ”After Flyg” med BBQ-middag och underhållning på Tott Hotell i Åre för allmänheten.

Öppetider:

Lördag 21 Juli 2012, kl. 10.00 – 18.00

Söndag 22 Juli 2012, kl. 10.00 – 16.00

Vägbeskrivning

GPS: N 63° 19.622′, E 13° 24.442′

Från Östersund:

Åk förbi Järpen och sväng vänster efter bron vid Undersåkers kyrka (Skylt Hålland Södra/Mo). Kör över bron och sväng första vänster och fortsätt några meter och sedan sväng första vänster. Följ sedan vägen till parkeringen.

Från Åre:

Sväng av till höger vid Undersåkers kyrka (Skylt Hålland Södra/Mo). Kör över bron och sväng första vänster och fortsätt några meter och sedan sväng första vänster. Följ sedan vägen till parkeringen.

Kontakt:

Tina Johansson

Telefonnummer: 0706104410

mail: tinajohansson_@hotmail.com